PAKET ANTICELULITNH IZDELKOV THALGO ZA OBLIKOVANJE TELESA IN MANJ CELULITA

Thalgo paket

Ob nakupu 10 tretmajev katerekoli anticelulitne nege, vam podarimo paket kozmetike Thalgo za oblikovanje telesa, v vrednosti 100 EUR.

Kozmetika Thalgo že od leta 1964 navdušuje uporabnike s svojimi izjemnimi kozmetičnimi izdelki za nego obraza in telesa, ki temeljijo na prahu morskih alg. Radi ji pravimo tudi morska kozmetika, saj velja za eno najbolj oplemenitenih kozmetik z morskimi sestavinami. V svetovnem merilu se uvršča v sam vrh in je prejemnica številnih priznaj in nagrad.

  • Thalgo drenažni čaj kot pomoč pri odvajanju vode, toksinov in odpadnih snovi iz telesa
  • Thalgo ampula Coach Anti Orange Peel Effect za zmanjšanje videza pomarančne kože
  • Thalgo Descomask piling za gladko, mehko in lepo kožo
  • Thalgo intenzivna krema za oblikovanje telesa, proti celulitu
  • Thalgo Plasmalg za detox / raztrupljanje telesa in odvajanje
  • Mikronizirane alge za oblikovanje postave in učvrstitev

Thalgo Draining/drenažni zeliščni čaj z okusom črnega ribeza služi kot pomoč pri izgubi teže in odvajanju vode ter odpadnih snovi iz telesa. Vsebuje organske rastline: oslad, črni ribez, sladki koren in hibiskus. Dnevno lahko zaužijete 2 vrečki na dan. Vrečko čaja prelijete z 250ml vrele vode in pustite stati od 4-5 min.

Thalgo Coach Anti Orange Peel Skin Effect je tekoči prehranski dodatek za zmanjšanje videza pomarančne kože. Vsebuje koncentrat melone, vitamin A in cink, rjavo algo Ascophyllum Nodosum, izvleček zelena čaja in grozdnih tropin. Dodatek lahko zaužijete kadarkoli v dnevu, razredčen v kozarcu vode ali nerazredčen.

Thalgo Descomask piling za telo. Primeren za vse tipe kože, tudi občutljivo. Piling nežno in učinkovito odstrani odmrle celice, pomirja in vlaži kožo ter spodbuja mikrocirkulacijo. Koža po pilingu je mehka, gladka in prijetna. Vsebuje rdeče alge Chondrus Cripsus, bodečo lobodiko, slezenovec in mikro kroglice, ki ne dražijo kože. Uporablja se 1x do 2x tedensko na suhi ali rahlo vlažni koži. Pod prho temeljito izperite.

Thalgo intenzivna oblikovalna krema za vidno bolj gladek videz kože. Anticelulitna krema bistveno popravi strukturno spremembo utrjenega celulita. Primerna je za ženske s celulitom, ki je viden na telesu brez stiskanja kože. Oxy Active tehnologija, nasičena z inkapsularnim kisikom in bogata z Santalumom, pomaga razpršiti izrazit celulit. Bori se proti jamicam in krepi odpornost kože. Sandalovina povečuje elastičnost kože, Oxy aktivni kompleks in kisik v ampulah pa zmanjšujeta maščobne celice in videz pomarančne kože. Nanesite 1x do 2x dnevno na problematične dele telesa (zjutraj, zvečer)

Thalgo Plasmalg gel za detox/razstrupljanje in odvajanje vode iz telesa. Vsebuje prevretek mikroniziranih morskih alg in alginate. Prevretek kožo oskrbi z minerali, spodbuja potenje, pospešuje prekrvavitev in čisti kožo. Alginati površinsko plast kože vlažijo in mehčajo. Pred nanosom mikroniziranih alg nanesite plasmalg na problematične dele.

Thalgo mikronizirane morske alge, čisti morski koncentrat, za učinkovito pomoč pri izgubljanju odvečne teže. Obloge so namenjene oblikovanju postave. V kombinaciji z plazmalg se učinkovitost izgube teže poveča. Vsebuje:

  • 45% Alge Laminarja, ki je bogata z jodom in minerali in pripomore k izgubi telesne teže,
  • 45% Alge Fucus, ki je bogata z jodom in manitolom, kožo oskrbi z minerali, spodbuja prekrvavitev in odvajanje odvečne vode
  • 10 % Alge Lithothamnion, ki je bogata s kalcijem in magnezijem, kožo pomirja in oskrbi z minerali.
    Mikronizirane morske alge se uporablja 1x do 2x tedensko kot intenzivni tretma. Droben prah, ki nastane v postopku mikronizacije je 100% nevtralen (125 µm)