Pink aging in karboksi nega

CO2 ali karboksi terapija, je terapija ogljikovega dioksida, čudežnega plina, ki je bil razglašen za največji preboj v lepotni industriji od botoksa dalje. Je minimalno invazivna, varna in klinično dokazana metoda za obnovo in pomladitev kože brez uporabe igel.
Po enem tretmaju boste takoj opazili rezultate liftinga, zglajenih finih gub, manjše pore ter izredno mehko in svilnato kožo.

 

Pink aging mezoterapija je terapija pri kateri s pomočjo aplikatorja z hipodermičnimi iglicami vgradimo dermatološko raztopino – Pink aging serum. Dermatološka raztopina vsebuje 56 aktivnih sestavin in pomaga izboljšati vitalizacijo fibroblastnih celic, ki tvorijo osnovni strukturni okvir tkiv. S Pink aging terapijo dosegamo izjemne rezultate posvetlitve kože, pomlajevanja, vlaženja in aktivacije energije. Odlično se dopolnjuje z  karboksi terapijo.

Pink aging je primeren tako za suho kot mastno kožo.

 

Kombinirajte! Pink aging mezoterpija in karboksi terapija se odlično dopolnjujeta. Karboksi nega zaradi plina CO2 povzroča dilatacijo žil, to pa omogoči dermatološki raztopini Pink aging, da prodre globje v plasti kože. Rezultati so odlični in dlje časa trajajoči.

 

OPOZORILO

Pink aging tretma lahko izvajamo celo leto, vendar pa je potrebno upoštevati:

  • prepovedano izpostavljanje UV žarkom 1-2 dni po posegu
  • pred posegom je prepovedana uporaba produktov, ki lahko povzročijo občutljivo kožo: glikolna in salicina kislina , izotretinoin
  • po posegu se izogibajte kajenju, alkoholu, savni in prekomerni vadbi
  • spijte dovolj tekočine
  • po posegu se svetuje uporaba antibakterijske in vlažilne kreme
  • 3-5 dni po posegu ne drgnemo, praskamo ali pritiskamo na kožo

PINK AGING + KARBOKSI NEGA

Odlična kobinacija, ki daje vrhunske rezultate.
Več kisika, bolj napeta koža, z manj vidnimi porami in nepravilnostmi. Povečana elastičnost kože in posvetlitev.
Boljša absorbcija dermatološke raztopine, dlje časa trajajoči rezultati. Prestrukturiranje, pomlajevanje, revitalizacija.
Čas trajanja: 80 min

PINK AGING MEZOTERAPIJA

Pink aging mezoterapija, popolnoma neboleče in hitro v tkivo vgradimo dermatološko raztopino, ki vsebuje encime, beljakovine, peptide, rasne faktorje, glutation, NMF, Q10, 1.4 milj.daltonov hialuronske kisline in še bi lahko naštevali. Dosegamo globoko hidratacijo in spodbudimo regeneracijo. Pospešimo tvorbo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter na splošno izboljšamo metabolizem kože.
Čas trajanja: 60 min

CO2 karboksi terapija

Terapija ogljikovega dioksida za več kisika. Pomladi, poživi in učvrsti kožo. Pospeši cirkulacijo, zmanjša gubice in nepravilnosti ter izboljša konture obraza.
Čas trajanja: 60 min

ČISTILNA NEGA + Karboksi terapija

Odlična kombinacija neg, s katero osvojimo več ciljev hkrati: čista, gladka, polna in vidno izboljšana koža z manj nepravilnostmi. Rdečica in brazgotine nastale zaradi aken so manj opazne, ten je lepši in poenoten, pore so ožje. Primerna je za mladostniško kožo, mastno kožo, mešano kožo, aknasto in nečisto kožo. Za doseganje izjemnih rezultatov, se priporoča 3 obiske v razmaku 7
Čas trajanja 90 min