LPG NEGA OBRAZA

LPG endemologija obraza ali nekirurški lifting je namenjen vsem, ki si želite pomlajevanje obraza, vratu, dekolteja in rok na povsem varen in naraven način. Tretma je neinvaziven,neagresiven in brez stranskih učinkov. Rezultate lahko vidite in čutite že po enem samem tretmaju.

Najnovešja tehnologija LPG endermologie za obraz na naraven način stimulira fibroblaste v središču dermisa in tako poveča proizvodnjo kolagena, elastina in hialuronske kisline. Učinkovitost je dokazana z vidnimi in dolgotrajnimi rezultati: več endogene hialuronske kisline, bolj zapolnjene gube in vidno bolj napete konture obraza.

  • pomlajevanje obraza, glajenje gub in gubic okoli oči, na čelu, vratu in rokah
  • vidno izboljšanje tonusa. Koža je čvrsta, napeta in elastična
  • dvig zgornjih vek, manj izrazni podočnjaki, zmanjšanje ali odprava zabuhlosti
  • zapolnitev upadlih lic, dvig čeljustne linije in zmanjšanje nazolabialne gube
  • zmanjšanje ali celo odprava podbradka
  • limfna drenaža celotnega obraza za odpravo zabuhlosti in bolj napeto kožo

Privoščite si neboleče, prijetne in učinkovite tretmaje pomlajevanja obraza, vratu, dekolteja in rok. Vaša koža bo prerojena že po enem samem tretmaju.

NEKIRURŠKI LIFTING

Indiviualni tretma za posameznika glede na želje in potrebe.
Postopek se začne s površinskim čiščenjem, ki mu sledi 40 min LPG endermologije. Nato nanesemo biocelulozno masko iz fermentiranih nano vlaken, s katero kožo ohladimo in pomirimo ter pospešimo obnovo povrhnjice in globoko hidratacijo. Celoten postopek se zaključi z nanosom seruma/ampule in zaključnih krem.
Čas trajanja: 70 min

Popolna usta in oči

LPG tretma je fokusiran na tretiranje kože okoli ust in oči z namenom učvrstitve kože, glajenja gub, dviga povešenih vek in polnejših ust. Bolj polna usta in svež pogled pa bistveno spremenita videz celotnega obraza.
Postopek se začne s površinskim čiščenjem, ki mu sledi 40 min LPG tertmaja in nanos očesne maske. Zaključi se z nanosom ustreznih serumov in krem.
Čas trajanja: 60 min

ANTI AGE, preoblikovanje, zapolnitev, tonus

Ani age tretma se prilagaja glede na vašo problematiko. Lahko izbirate med preoblikovanjem in zmanjšanjem maščob podbradka, zapolnitvi upadlih lic in gub (oči, čelo, usta) ali izboljšanjem tonusa obraza.
Čas trajanja je odvisen od nadaljnjih postopkov (od 45-60min)

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža za odpravo zabuhlosti obraza, odvajanje odpadnih snovi in toksinov ter lepšo in sijočo kožo.
Čas trajanja 30 min