Nega telesa

LPG ALLIANCE Endermologija

Tehnološka revolucija z novim patentom, ki je spremenil in izboljšal tehniko endermologije ter jo postavil v povsem novo dobo tretmajev. LPG patentirana tretmajska glava je bila preoblikovana tako, da združuje motoriziran valj in loputo s sekvenčnim sesanjem (vakuumom). Sinergija tehnologij, omogoča globinsko mobilizacijo tkiv in zagon mehanizmov za preoblikovanje telesa in hujšanje.

 

Z LPG endermologijo vplivamo na:

  • krvni in limfni sistem, kar omogoča hitro in učinkovito izločanje metaboličnih odpadnih snovi
  • fibroblaste (dermalne celice), ki aktivirajo endogeno sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline. Rezultat je lepa, čvrsta in gladka koža
  • adipocite (maščobne celice), ki aktivirajo naravni proces lipolize (razgradnje maščob). Tkivo se sprosti, celulit se zmanjša ali izgine.

LPG tertma spodbuja naravne kožne funkcije in vrača organizem v zdravo stanje. Povečuje mobilizacijo tekočin, zmanjšuje maščobne obloge, pomaga pri obnovi vezivnega tkiva in povrne zdrav videz kože.

Dodatna prednost LPG tretmaja je, da je popolnoma neškodljiv, deluje izredno sproščujoče in ima velik  učinek na zmanjšanje posledic stresa.

 

LPG tretma traja predvidoma 45 minut in se izvaja 2-krat do 3-krat tedensko. Za izvajanje LPG tretmaja, obiskovalec dobi LPG triko, ki omogoča gladko drsenje tretmajske glave, hkrati pa zagotavlja intimo in higieno. Lahko se obravnava celo telo ali pa samo dele telesa, ki to potrebujejo.

Število priporočenih tretmajev je odvisno od vsakega posameznika. Priporoča se od 12-15 tretmajev.

 

LPG endermologija je primerna za vse starosti. Starejši kot smo, bolj je priporočljiva. S starostjo postajajo motnje cirkulacije vse večje, celulit izrazitejši, koža pa izgublja svojo prožnost. Z LPG tretmaji se uspešno borimo proti starostnim spremembam, saj povečujemo mikrocirkulacijo, zmanjšujemo videz celulita in izboljšamo čvrstost kože.

Doseganje rezultatov je odisno od posameznika. Vsekakor pa jih opazite in čutite že po 3-eh tretmajih.

 

Za izjemno in hitro doseganje rezultatov svetujemo, da LPG tretma kombinirate s telesno vadbo in povečate pozornost pri pitju vode. Tako boste telesu omogočili in olajšali izločanje odpanih snovi in maščobe.

 

Še razmišljate? Pokličite nas ali pa nam pišite in dogovorili se bomo za posvet.

LPG TELO

LPG endermologija zanj in zanjo. Znebite se odvečnih maščobnih oblog, ki jih tudi s telovadbo in zdravo prehrano ne morete odpraviti. Oblikujte svoje telo, učvrstite kožo in zmanjšajte videz celulita.
Čas trajanja: 45 min

LPG mlada mamica

Tretma je namenjen mamicam, ki si želijo po porodu čim prej priti v formo.
Čas trajanja: 30 min

LPG limfna drenaža

Lahkih nog naokrog. Z LPG limfno drenažo poskrbimo za težke in utrujene noge.
Čas trajanja: 30 min

LPG sprostitev

LPG Alliance poskrbi tudi za sprostitev in masažo.
Čas trajanja: 30 min