ANTICELULITNI TRETMAJI IN NEGA TELESA S KOZMETIKO THALGO

Thalgo anticelulitni tretmaji
V Lepotnem studiu Delight vam je na voljo oblikovanje telesa s profesionalno kozmetiko znamke Thalgo. Kozmetika Thalgo se zaradi neprestanih lastnih patentiranih inovacij že več kot 50 let uvršča v sam vrh na področju nege telesa. Thalgo pravi, da je hujšanje kot ženska. Poln kompleksnosti. Zato izpostavlja 4 težave-4 izzive:

CELULIT – ČVRSTOST – IZGUBA TEŽE – LAHKOTNOST

Thalgo s svojim Body Sculpt tretmaji in nutrikuzmetiko ponuja nekaj povsem drugačnega. S svojim znanjem nudi vsaki ženski njej prilagojeno storitev.
Profesionalni tretmaji Thalgo, zaradi neprestanih patentiranih inovacij, omogočajo hitro in neprimerljivo učinkovitost. Lahko bi rekli, da so Thalgo-jevi tretmaji elegantno učinkoviti.

Postopek Thalgo Body Sculpt tremajev:

Piling:
priprava telesa na anticelulitni tretma z AHA pilingom, ki vsebuje glikolno in malično kislino ter rdeče alge. Intenzivni piling koži povrne mehkobo, odpravi nepravilnosti na koži, izboljša njeno teksturo in jo pripravi na sprejemanje nadaljnjih učinkovin

Maska:

  • Slimming wrap za preoblikovanje telesa in manj celulita. Unikatna in učinkovita metoda za izboljšanje stanja celulita, zmanjševanja shranjevanja maščob in preoblikovanje telesa. Vsebuje aktivni kisik, rjavo algo in indijsko koprivo, ki so odgovorni za oksigenacijo v vseh plasteh kože ter aktivacijo lipolize (razgradnje maščob)
  • Firming Wrap gelna struktura za preoblikovanje postave in učvrstitev, ki deluje še dolgo po tretmaju. Vsebuje plankton, morski silicium in mentol. Odgovorni so za povečanje elastičnosti, izboljšanje tonusa in sintezo beljakovin. Maska kožo preoblikuje in jo zategne. Telo definira, povrhnjica pa ponovno dobi svoj ton.

Koncentrat: vsebuje rjavo algo in kisik, ki sta odgovorna za hujšanje in čvrstost kože. Koncentrat se vtira v telo z masažnimi prijemi anticelulitne masaže.

Anticelulitna masažna krema: vsebuje rdečo algo in ceramide, ki vplivata na oblikovanje telesa in drenažo. Spodbuja odvajanje vode in neguje telo. Poleg funkcije na kožo, omogoča lažje izvajanje masaže proti celulitu in izvajanje vakum masaže z ventuzami (v kolikor želite uporabo le-teh).

Masaža proti celulitu se ne izvaja na celotnem telesu, ampak se osredotoča na na dele telesa, ki so najbolj prizadeti. Najpogosteje so to noge, zadnjica, trebuh in roke.

Nanos zaključne kreme: na koncu tretmaja sledi nanos zaključne kreme glede na problematiko (celulit, lahke noge, učvrstitev)

Učinek Slimming in Firming wrap anticelulitna tretmaja lahko vidite in čutite že po 2 tretmajih. Koža je gladka in bolj napeta. Maščobne obloge so manj izrazite in zglajene.