Masaža in šport

Masaža in šport

Se ukvarjate s športom? Ne pozabite na masažo. Namreč kombinacija športa in masaže izboljša telesno zmogljivost in preprečuje poškodbe. Pa poglejmo kaj nam prinaša vključitev masaže v naš vadbeni načrt.

Dejstvo je, da z masažo znižujemo pritisk in izboljšamo prekrvavitev. S tem povečujemo zaloge krvi in hranilnih snovi na vseh področjih našega telesa ter povečujemo sposobnost odplakovanja odpadnih snovi iz telesa. Rezultat je seveda večja fizična pripravljenost, hitrejša regeneracija telesa, izboljšano splošno zdravje in počutje.
Za doseganje dobrih rezultatov pa ni pomebna samo fizična pripravljenost ampak tudi mentalna pripravljenost. Z masažo ublažimo mentalno napetost, stres in tegobe ter pomagamo pri dvigovanju čustvene kondicije.

Če ste profesionalni športnik, rekreativni športnik ali pa opravljate zahtevno fizični delo, so redne masaže ključnega pomena. Namreč kadar telo vsakodnevno opravlja določene ponavljajoče gibe, lahko čez čas pride do obrabe sklepov in poškodbe mišic hrbta, rok in nog. Eden izmed načinov za preprečevanje poškodb je vsekakor posluževanje rednih masaž. Z rednimi obiski masaž se boste znebili občutka utrujenosti in napetosti. Vaše mišice in sklepi bodo pomlajeni, na delovno mesto ali fitnes pa se boste vračali sveži in obnovljeni. Redne masaže služijo za telesno obnovo, preprečujejo poškodbe, izboljšajo splošno zdravje in počutje. Popestrite vaš vadbeni načrt z masažo in tudi na treninge boste prihajali bolj motivirani in nasmejani. Poskrbite za psihično in fizično kondicijo!

Redna masaža se priporoča vsem ljudem, ki se ukvarjajo s športom pa naj bo to tenis, ples, nogomet ali fitnes.

Naročila in rezervacije! Cenik masaž