Prihajate prvič na masažo? Vas zanima kako poteka?

Ob prvem srečanju se opravi informativni pogovor o vaših željah, potrebah in o morebitnih kontraindikacijah. Čas pogovora poteka približno 15 minut.

Po opravljenem pogovoru, vas maser odpelje v masažni kotiček, kjer se pripravite na masažo.
Pri izvajanju anticelulitnih tretmajev, prejmete perilo za enkratno uporabo. Pred izvajanjem masaže, vam lase zaščitimo s trakom ali kapico za enkratno uporabo. V kolikor imate dolge lase, jih spnite v čop, figo ali kito. Obvezno odstranite ves nakit.

Zelo pomembno je, da se med samo masažo sprostite. V primeru, da vam ne bi bilo udobno (temperatura, prijemi, prisotnost bolečine, krčev, neudobna lega hrbtenice, nog…), obvezno opozorite maserja, da neudobje odpravi.

Med masažo ste vedno pokriti z brisačami ali rjuho. Odkrit je le tisti del, ki ga maser masira.
V kolikor ste zdravi in nimate težav s pritiskom, se maser po zaključeni masaži umakne iz prostora in počaka, da se sami vrnete v čakalnico. V kolikor pa imate zdravstvene ali druge težave, maser zapusti kotiček le za kratek čas. Po nekaj minutah se vrne in vam pomaga vstati.

Stvari, ki ste jih uporabilin (kapica, trak, brisače..), pustite v prostoru.

Ne želite na masažo, ker vam je nerodno..

Prepričani smo, da vas bomo že ob prvem srečanju prepričali nasprotno. Seznanili vas bomo z delom maserja, na kaj se maser osredotoča, kako obvladuje določene situacije in kako zagotovi čim bolj diskreten prehod na masažno mizo.

Ne dopustite si, da vas vaši pomisleki odvrnejo od zdravja, sprostitve in dobrega počutja. O tem se lahko skupaj pogovorimo. V primeru kakršnihkoli vprašanj nas svobodno pokličite in vprašajte. Vašega klica bomo veseli.