Masažna olja

V našem salonu uporabljamo naravna masažna olja kozmetike Afrodita.

GROZDJE

Namen: anti-age zaščita in pomlajevanje
Sestavine: linolna in oleinska kislina, vitamin E, beta-karoten
Delovanje: spodbuja regeneracijo in kožo pomladi, vzdržuje naravno raven vlage, ohranja lepo strukturo povrhnjice ter kožo ščiti pred staranjem in stresnimi dejavniki okolja. Po negi je koža mehka, gladka, napeta in svilnata na otip.
Uporaba: olje je izjemno priporočljivo za masažo zrele, poškodovane (strije) in zaradi zunanjih stresov prizadete kože.

KOKOS

Namen: vlaženje in oskrba s hranljivimi snovmi
Sestavine: kokosovo olje in sončnično olje
Delovanje: olje kožo globinsko nahrani, jo oskrbi z obilico vlage in okrepi naravno zaščito pred razdiralno močjo prostih radikalov. Po masaži je koža izjemno sveža, prijetno mehka in umirjena. Olje ima vabljiv naravni vonj kokosa.
Uporaba: olje je odlično za masažo vseh vrst kože, še posebej pa kože, ki ji primanjkuje vlage in hranljivih snovi za lep in zdrav videz.

LIMONSKA TRAVA

Namen: hidrolipidno ravnovesje in obnavljanje
Sestavine: eterično olje limonske trave, olje makadamije, sončnic in grozdnih pečk
Delovanje: nadomesti z leti izgubljene lipide in vlago ter vzpodbudi in pospeši obnavljanje kože. Po masaži je koža gladka, mehka in na pogled pomlajena.
Uporaba: olje je priporočljivo predvsem za masažo kože, ki ji primanjkuje vlage in maščob ter zrele kože z upočasnjenim naravnim procesom obnavljanja.

SLADKA POMARANČA

Namen: osvežitev in sproščanje
Sestavine: eterično olje sladke pomaranče, sojino olje, olje koruznih kalčkov, vitamin E
Delovanje: kožo čisti, neguje, krepi, obnavlja, ji vrača napetost in jo varuje pred izsušitvijo. Kožo in telo sprosti ter prijetno osveži. Omamni vonj vpliva na dobro počutje in vedro razpoloženje.
Uporaba: zaradi odlične mazljivosti in vpojnosti je primerno za dolgotrajno masažo vseh vrst kože, posebej zrele in suhe.

ORIENTALSKA SENZACIJA

Namen: poživljanje in spodbujanje
Sestavine: eterično olje YLANG-YLANG, sojino in sončnično olje, olje makadamije
Delovanje: eksotično eterično olje Ylang-Ylang, ki velja za svet cvetov, je znani afrodiziak, zato masažno olje istočasno spodbudi ter poživi telo in duha. Optimalno vlaži in hrani kožo, jo ščiti pred izgubo vlage ter ji pomaga, da ostane mehka in gladka. Bogato razvajanje mami vsa čutila s čarobnim vonjem sandalovine.
Uporaba: priporočamo za izdatno nego in dolgotrajno masažo vseh vrst kože.

MELISA

Namen: pomirjanje in sprostitev
Sestavine: eterično olje Melise, sončnično in sojino olje, vitamin E
Delovanje: masažno olje vrača koži sijaj, mehkobo, nežnost in prožnost. Vzpostavlja harmonijo kože, telesa in duha ter razvaja s čutnim vonjem.
Uporaba: namenjeno je sproščujoči in dolgotrajni masaži vseh vrst kože

MANDELJ

Namen: nega in odstranjevanje ličil
Sestavine: mandljevo olje, sončnično olje, vitamin E
Delovanje: pospešuje regeneracijo kože, kožo nahrani, pomirja in mehča
Uporaba: namenjeno je masaži obraza in telesa ter kot bogat vir esencialnih maščobnih kislin, čiščenju suhe in občutljive kože. Odlično odstranjuje tudi vodoodporni make-up. Uporabljamo ga kot osnovo pri aromaterapiji.

ANTI-STRES

Namen: sproščanje in zaščita pred staranjem
Sestavine: eterično olje lavande in grenivke, sončnično olje, avokadovo olje, vitamin E
Delovanje: celostno pomiri, sprosti in povrne energijo vsem vrstam stresu izpostavljene kože. Sinergija eteričnih olj in omamnih vonjev blagodejno vpliva tako na telo kot duha. Z vgrajenim vitaminom E kožo ščiti pred prehitrim staranjem.
Uporaba: nega vseh vrst kože, izpostavljene stresu. Priporočljivo je za masažo po vseh fizičnih in psihičnih obremenitvah.

ANTI-CELULIT

Namen: razstrupljanje in izboljšanje tonusa
Sestavine: kompleks eteričnih olj sladkega janeža (komarček, koromač), limone, grenivke, rožnega lesa, lavande in rožmarina, sončnično in sojino olje, olje pšeničnih kalčkov, vitamin E
Delovanje: pospešuje prekrvavitev kože, pomaga pri razgradnji maščob, aktivira delovanje limfnega sistema in pospešuje odvajanje zaostalih toksinov iz telesa.
Uporaba: z 20 ali tudi več minutno masažo zmehčate celulitne vozle, kar olajša razgradnjo maščob. Svetujemo masažo celega telesa.

REGENERATION

Namen: vlaženje in sproščanje
Sestavine: olje šentjanževke, sončnično olje, vitamin E
Delovanje: primerno za masažo vseh vrst kože, predvsem suhe, občutljive in h gubanju nagnjene kože. Z bogatim učinkom spročanja kožo umirja in obnavlja in jo istočasno hrani, ščiti pred izgubo vlage ter jo ohranja mehko.
Uporaba: odlično je za dolgotrajno masažo celega telesa in kot osnova za aromaterapijo. Po nanosu olja odsvetujemo sončenje in uporabo solarijev