AKCIJA – NEGA OBRAZA

LPG GLOW TERAPIJA

NEGA OBRAZA DELIGHT

Nega obraza, ki združuje prestižno kozmetiko Sothys in vrhunsko LPG Glow terapijo. Rezultati so vidni takoj. Obraz je napet, sijoč in osvežen.

Cena brez globinskega čiščenja (60 min): 70 EUR 56,5 EUR

Cena z globinskim čiščenjem (90 min): 80 EUR 68 EUR

Nega obraza vsebuje površinsko čiščenje (globinsko po potrebi), 2-krat piling, ampula/serum z ultrazvokom, maska, masaža, LPG Glow terpija, zaključni serumi in kreme.

Naroči se: 031 88 88 74 ali info@delight.si

PINK AGING + KARBOKSI TERAPIJA

Izkoristi oktobrski popust in se naroči na izjemno terapijo za posvetlitev, pomlajevanje, anti-pigmentacijo in obnovo hidrolipidne bariere.

Cena tretmaja: 160 EUR 136 EUR

Pink-Aging in karboksi sta se izkazala za najbolj priljubljena tretmaja v letu 2023! Združena tretmaja zadovoljita potrebe po izboljšanem videzu tako pri moških kot ženskah.

V primerjavi z napravami MTS ima 15-krat večjo absorbcijo. Sam postopek je hiter in neboleč.

CO2 karboksi nega je klinično dokazana metoda za pomladitev in obnovo kože. Že po prvi uporabi postane koža svetlejša, sveža, gladka in polna.

Pink-Aging dermatološka raztopina, spodbuja vitalizacijo fibroblastnih celic, ki tvorijo osnovni strukturni okvir tkiv in sicer tako, da z dinamično aktivacijo 56 sestavin izboljša metabolizem kože. Več na: https://www.delight.si/2023/10/06/pink-aging-mezoterapija-2/

Naroči se: 031 88 88 74 ali info@delight.si

CO2 karboksi nega terapija