HUJŠAJMO S THALGOJEM

V Lepotnem studiu Delight vam je sedaj na voljo nov pristop hujšanja in oblikovanja telesa z vrhunsko profesionalno kozmetiko in nutrikozmetiko znamke Thalgo.
Skupaj s Thalgojem svetujemo:

  • Slimming, firming wrap
  • nutrikozmetika
  • gibanje
  • Uravnotežena prehrana in pitje zadostne količine vode

OBLIKOVANJE TELESA S KOZMETIKO THALGO

1. SLIMMING WRAP za celulit – unikatna in zelo učinkovito metoda za izboljšanje stanja celulita, zmanjševanja shranjevanja maščob ter preoblikovanja postave. Vsebuje aktivni kisik, rjavo algo in indijsko koprivo, ki so odgovorni za oksigenacijo v vseh plasteh kože ter aktivacijo lipolize (razgradnje maščob)

2. FIRMING WRAP za učvrstitev – gelna tekstura za preoblikovanje postave in učvrstitev, ki deluje še dolgo po tretmaju. Vsebuje mentol ter kombinacijo morskega silicija in planktona pridobljena z biotehnologijo. Odgovorni so za izboljšanje tonusa in sintezo beljakovin. Kožo preoblikuje in jo zategne.

NUTRIKOZMETIKA THALGO

THALGO COACH ANTI ORANGE PEEL SKIN EFFECT

Tekoči prehranski dodatek za odpravljanje nepravilnosti na koži in zmanjšanje videza pomarančne kože. Vsebuje patentiran koncentrat melone, vitamin A in cink, rjavo algo Ascophyllum nodosum ter izvleček zelena čaja in grozdnih tropin.

Rezultat jemanja po 28 dneh je vidno zmanjšan celulit za 9,5%, in po 56 dneh 11,3%.
Uporaba: 1 odmerek izdelka Thalgo Coach Anti-Orange Peel Effect lahko zaužijete kadarkoli v dnevu nerazredčen ali razredčen v kozarcu vode. Okus grenivke in limone.

THALGO COACH STOMACH AND WAIST

Prehransko dopolnilo za preoblikovanje trebuha, pasu in bokov, vsebuje blood orange, rjavo algo Ascophyllum nodosum, oves, vitamin D, cink in Selen. Rezultat je preoblikovanje pasu do 7 cm, 5,9 cm v območju bokov in 1 -2 konfekciji manj.

Thalgo Coach Stomach & Waist vpliva na zmanjšanje obsega pasu in odpravi maščob.
Uporablja se med obrokom z velikim kozarcem vode in sicer 2 kapsuli na dan. Kuro lahko ponovite glede na vaš cilj.

THALGO MENOSVELT

Prehransko dopolnilo Thalgo Menosvelt je namenjen ženskam pred ali v menopavzi kot pomoč pri hujšanju in odpravi maščob ter pri zmanjšanju napihnjenosti in zatekanju zaradi zadrževanja odvečne vode v telesu. Vsebuje Wakame (Undaria Pinnatifida), morske alge in rastlino ASH, ki učinkovito pomagajo pri zmanjševanju abdominalne maščobe, odvajanju odvečne vode in zmanjšanju napihnjenosti. Uporablja se 2x na dan, skupaj z obrokom.

THALGO ACTIVE DETOX

Prehransko dopolnilo v tekoči obliki za razstrupljanje telesa in pričetek hujšanja. Pripomore k izločanju toksinov in odpadnih snovi iz telesa ter uravnava delovanje žolčnika. Vsebuje diuretik, ki pomaga pri prebavi.
Thalgo Active Detox je namenjen vsem, ki si želijo začeti s procesom hujšanja ali očistiti telo po daljšem obdobju prekomernega uživanja hrane (zima, poletje). Vsebuje algo Fucus vesiculosus, artičoko, črno redkev in komarček.
Thalgo Active Detox je organski izdelek (oznaka AB-francoska oznaka za organske izdelke), certifikat Ecocert in je 100% naraven. Ima prijeten in naraven okus po pomaračni.

Uporaba: vsebino ampule zmešajte s kozarcem vode ali sadnega soka. Thalgo Active Detox lahko uživate s katerokoli drugo prehranski kuro znamke Thalgo, vendar morate paziti, da ne prekoračite maksimalne dovoljene količine joda (150 µg na dan). Ena ampula vsebuje 45 µg joda. Kuro lahko ponovite maksimalno 1-krat

THALGO ACTIVE REFINING BURNER

Thalgo Active Burner je namnejen vsem, ki si želijo shujšati, zmanjšati obseg pasu in bokov ter uravnavati apetit. Vsebuje rjavo algo Fucus vesiculosus, Sinetrol (patentiran kompleks citrusov) in guarano. Rezultat je izguba teže do 5,5 kg.

Prehranski dodatek pomaga pri izgubi teže tako, da prispeva k presnavljanju shranjenih maščob.
Uporaba: 1 tableta opoldne in 1 zvečer pred obrokom. Kapsule se jemlje s kozarcem vode.
Lahko kombinirate z Thalgo Active Refining Blocker

THALGO ACTIVE REFINING BLOCKER

Thalgo Active Refining Blocker pomaga povečati izgubo teže. Prav tako se lahko uporablja za nadzor teže po prekomernem vnosu hrane. Namen prehranskega dodatka je, da „ujame“ maščobe in sladkorje in prepreči njihovo shranjevanje.

Vsebuje Opuncijo (listi kaktusa Ountia ficus indica).
Uporaba: 1 tableta takoj po obroku (zajtrk, kosilo, večerja). V primeru zaužitja večje količine maščob in sladkorja, se priporoča 3 tablete takoj po obroku. Zaradi velike vsebnosti vlaknin je priporočljivo pitje 2L vode na dan.

THLAGO ACTIVE DRAINING

Prehranski dodatek v tekoči obliki, s katerim izjemno hitro dosežete lahkotnost vašega telesa.
Vsebuje preslico, hibiskus, mate, rjavo algo in vitamin C. Učinkovitost prehranskega dodatka je vidna že po 7 dneh. Učinek odvajanja je opažen pri vseh prostovoljkah. V meritvah pri desetih od deset žensk je za 0,9 cm zmanjšan obseg stegen in za 1,3cm zmanjšan obseg bokov.

Uporaba: pred uporabo pretresi. Redči se z vodo. Okus jagodičevja. Kuro lahko ponovite največ 2-krat.

THALGO COACH LIGHT LEGS

Thalgo Coach Light Legs je prehranski dodatek, ki vam pomaga pri zmanjšanju občutka težkih in utrujenih nog. Svetuje se vsem, ki imajo krčne žile in kapilare. Vsebuje Ruscus aculeatus (Butcher’s Broo), rdeče vino, vitamina B2 in C. Thalgo Coach Light Legs pospešuje odvajanje vode in cirkulacijo, vpliva na pravilno delovanje krvnih žil ter razbremeni in sprosti noge.

Uporaba: pred uporabo pretresi, okus limone in breskve

Naročite se in rezervirajte prosti termin na tel. 031 888 874 ali na strani naročila in rezervacije.