Darilni boni

Darilni boni

Še razmišljate o nakupu daril? Naj vas spomnimo! V našem studiu je možen nakup darilnih bonov. V primeru časovne stiske, vam lahko darilni bon pošljemo tudi po pošti.

Niste prepričani katero masažo izbrati? Pokličite nas ali pa nam pišite in pomagali vam bomo pri vaši odločitvi.

RAZVAJAJTE SE Z MASAŽAMI DELIGHT

Zlata masaža: razkošna poživljajoča masaža, pri kateri vas bo vsekakor prevzel vonj šipkovega olja in zlato v koščkih v svoji najčistejši obliki. Po masaži se boste počutili občutno bolje. Vaša koža bo svilnato mehka in ovita v nežen zlat sijaj.
Olje ne pušča zlatih sledi in madežev. Drobci zlata se stopijo in vpijejo v kožo.
Olje in ostali izdelki iz linije GOLD 24ka se priporočajo za anti-age in regeneracijo kože obraza in telesa.

Masaža z belo čokolado: zagotovo vpliva na sprostitev in svežino telesa in duha. Vonj spominja na čokoladice after eight. Se jih spomnite? In ne, po masaži ne boste čokoladni in lepljivi. Maska se lepo vpije v kožo in ne pušča nobenih sledi ali madežev. Ostane le prijetno dišeča, mehka in gladka koža. Privoščite si čokoladni užitek brez slabe vesti.
V kozmetiki se maska z belo čokolado s pridom uporablja za utrujeno, suho in atrofirano kožo na obrazu in telesu. Zaradi blagodejne recepture se priporoča tudi nosečnicam in negi kože po porodu.

Antistresna masaža: masaža, ki v kombinaciji z antistres oljem pomiri, sprosti in povrne energijo. Sinergija eteričnih olj in omamnih vonjev vas bo popeljala v nasade grenivk in avokada. Na vaši poti sprostitve vas bo nežno božala sivka in blag vonj rožmarina.
Masažo priporočamo vsem, ki so izpostavljeni velikim psihičnim in fizičnim obremenitvam.

Delight masaža: sprostitvena in najbolj popularna masaža v našem studiu, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnega. Masaža zajema obraz, telo, dlani in stopala. V širokem spektru ponudbe masažnih olj boste zagotovo našli takšno, ki bo zadovoljil vaše čute in vas popeljal v globine sproščenosti in udobja.