Image Alt

Oblikovanje telesa

LPG Alliance endermologija

Nanjnoveša tehmnologija za oblikovanje telesa, zatezanja kože in zmanjšenje celulita. Vidni rezultati že po 3 terapijah

LIMFNA DRENAŽA

Ročna limfna drenaža je manualna terapevstka metoda s katero odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnine.<br /> V studiu delight je na voljo ročna limfna drenaža ali LPG limfna drenaža

ULTRAZVOK

Učtrazvok pogosto uporabljamo pri LPG endermologiji za izoboljšanje mobilizacije tekočin v telesu, razbijanje maščobnih oblog, izboljšanja tonusa kože in zmanjšanju videza celulita.

Oblikovanje telesa

V masažnem in lepotnem studiu Delight so vam na voljo dobri in učinkoviti anticelulitni tretmaji za oblikovanje telesa na naraven način. Učinkovito odpravljanje celulita in vidno izboljšanje tonusa kože ter na splošno lepoto telesa, dosegam z izbranimi kozmetičnimi izdelki in dobro ročno anticelulitno masažo. Anticelulitno masažo pogosto kombiniramo z ventuzami za izvajanje vakum masaže, ultrazvočno terapijo (3MHz) in kozmetičnimi izdelki znamke Thalgo. Kombinirani anticelulitni tretmaji doprinesejo hitrejše rezultate za odpravo celulita in izboljšanja tonusa kjerkoli na telesu.

Hitri in učinkoviti anticelulitni tertmaji, katerih rezultate lahko vidite in čutite že po 2 obiskih. Priporoča se od 6-10 obiskov.

ANTICELULITNI TRETMA V KOBINACIJI Z ULTRAZVOKOM

Preoblikovanje lokalizirane debelosti, zmanjšanje maščobnih oblog in celulita ter izboljšanje tonusa. Uporaba ultrazvoka od 20 do 30 min + ročna masaža proti celulitu v kombinaciji z ventuzami (vakum masaža). Preberi več.

ANTICELULITNA MASAŽA IN VAKUM MASAŽA Z VENTUZAMI

ULTRAZVOK

Ultrazvok telesa se uporablja za odpravljanje celulita, preoblikovanje lokalizirane debelosti in izboljšanje tonusa kože.
Več o ultrazvoku.

ROČNA LIMFNA DRENAŽA

Ročna limfna drenaža je manualna terapevstka metoda  s katero odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnine. Izvajamo jo pri postopkih hujšanja, detoksifikacije in regeneracije. Preberi več.

Delovni čas

ponedeljek – petek  8:00 – 20:00

Delight masažni in lepotni studio

Lakotence 7

1000 Ljubljana

Reservation

book threatment

[contact-form-7 404 "Ni najden"]