Image Alt

Kozmetika

V Studiu delight za vaše dobro počutje in lepši izgled poskrbimo z učinkovitimi negami obraza, ki združujejo strokovnost in relaksacijo.

Z redno nego obraza poskrbimo za lep in sijoč videz naše kože.

Depilacijo občutljiih delov kot so pazduhe, bikini in brazilsko depilacijo izvajamo z voskom Perron Rigot brez trakov, ki vašo kožo med depilacijo tudi negujejo.

PERMANENTNO LAKIRANJE

Gelish permamentno lakiranje nohtov.

Pedikura

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA GLEDE NA TIP KOŽE

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

(površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje, serum/ampula, relaksacijska masaža, maska+stimulacija lasišča, zaključna krema)

(površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje po potrebi, serum/ampula, relaksacijska masaža, maska + stimulacija lasišča, zaključna krema)

(površinsko čiščenje, piling, globinski čiščenje po potrebi, serum/ampula, relaksacijska masaža, maska + stimulacija lasišča, zaključna krema)

SPECIFIČNA NEGA OBRAZA

(površinsko čiščenje, piling+maska, po potrebi globinsko čiščenje, serum + relaksacijska masaža, peel off maska+stimulacija lasišča, serum s kisikom, minerali/vitamini, zaključna krema) Nega obraza je primerna je za oba spola in vse tipe kože, z izjemo mastne kože z aknami. Nega se še posebej svetuje pusti in utrujeni koži brez sijaja. Po negi je koža kot prerojena. Sijoča in napeta..

OBNOVITVENA KISLINSKA NEGA OBRAZA

Površinsko čiščenje, piling za razstrupljanje kože, kislinski piling, globinsko čiščenje - po potrebi, sprostitvena masaža z balzamom za vzpostavitev ravnovesja kože, maska za oksigenacijo, masaža-stimulacija lasišča, zaključna krema Obnovitvena kislinska nega obraza je primerna za vse tipe kože, z izjemo tanke kuperozne kože in reaktivne kože. Nega se lahko uporablja samostojno ali kot dodatek pri protistarostni negi obraza, vlažilni negi obraza in prilagojeni negi obraza.

INTENZIVNA NEGA

Nega z mladosten videz na koži ßP3 kompleks (površinsko čiščenje, mehanski in kemični piling, serum za gube, serum za napetost kože, specifična masaža za glajenje gub, masaža za učvrstitev, relaksacijska masaža, maska za zapolnitev gub, maska z lifting učinkom, peel off maska z lifting učinkom + stimulacija lasišča, serum za poenotenje polti, serum glede na tip in stanje kože (razstrupljanje, tonus, gube...), zaključna krema Nega obraza je primerna za oba spola in za vse tipe kože z izjemo mastne kože z aknami. Rezultate lahko vidite in občutite že po prvi negi. Koža je napeta, sveža, sijoča in mladostna.

NEGA OKOLI OČI

50-60 min 16-39 EUR

Površinsko čiščenje, piling za predel okoli oči, protistarostni serum za oči + posebna masažna tehnika glajenja gub, masažno - drenažna tehnika z rokami in porcelanastimi žličkami, tenzor maska za napetost kože okoli oči, zaključna krema

Visoko zaščitna nega za predel okoli oči s takojšnim zmanjšanjem zabuhlosti, temnih kolobarjev, znakov utrujenosti in staranja. Nega okoli oči je primerna za občutljive oči in ljudi, ki nosijo kontaktne leče. Izvaja se samostojno ali v kombinaciji z drugimi negami obraza.

  • Samostojno: mesečno – anti „jet lag“ učinek – svetleče oči pred ali po večernem dogodku
  • Kombinirano: nega okoli oči se lahko izvaja hkrati s katerokoli nego obraza po izbiri. V tem primeru je cena nege oči 16 EUR. Čas trajanja nege obraza in oči se podaljša za cca 30 min

Za optimizacijo rezultatov se priporoča intenzivna nega 3-eh tretmajev, v razmaku 1 tedna.

TREPALNICE IN OBRVI

(depilacija ali pinceta)

MASAŽA OBRAZA

DEPILACIJA

bikini, noge, roke, pazduha, brada, brčice, brazilska depilacija

hrbet, prsa, trebuh, pazduhe, ramena, roke, noge

Permanentno lakiranje Gelish Harmony Soak Off

Delovni čas

ponedeljek – petek  8:00 – 21:00

 

Delight masažni in lepotni studio

Lakotence 7

1000 Ljubljana

Reservation

book threatment

[contact-form-7 404 "Ni najden"]