LPG TRETMA – PRVI OBISK – 20%

V našem salonu omogočamo vsem, ki se še niste spoznali z LPG endermologijo ali pa k nam prihajate prvič, možnost preizkusa prvega tretmaja za samo 48 EUR.

Opogumite se in izkusite trojno delovanje v enem samem tretmaju:

PREOBLIKOVANJE TELESA – ČVRSTA IN GLADKA KOŽA – MANJ CELULITA

Le kdo si ne želi lepšega in bolj čvrstega telesa? Večino pogosto pestijo težave kot so maščobne obloge okoli trebuha, ohlapna koža na rokah, jahalne hlače, težke noge in še bi lahko naštevali. Včasih je vse, kar potrebujete le malce dodatne pomoči, da izgledate in se počutite bolje.

LPG endermologija za oblikovanje telesa uporablja patentirano tehnologijo, ki izvira iz Francije. Deluje s pomočjo motoriziranega valjčka in lopute ter vakuuma. Na popolnoma naraven in varen način spodbuja naše celice – pomaga učvrstiti, preoblikovati, drenirati in tonizirati kritične predele telesa v kratkem in hitrem tretmaju.

Če iščete hitre, naravne in zdrave tretmaje, svetujemo 2-3x tedenske obiske. Naredili boste ogromno koristi za vaše telo. Poleg izjemnih rezlutatov, ki jih boste opazili in občutili, LPG tretma deluje izredno sproščujoče in ima blagodejni učinek na vsakodnevni stres.

In da, tudi vitke dame počnejo to – za dobro počutje, odlično prekrvavitev in ohranjanje svoje lepe silhuete.

Najboljša stvar? Je udoben in čist – med tretmaji boste nosili LPG triko.

Le kaj vam ne bi bilo všeč? Tretma se občuti kot prijetna in sproščujoča masaža, ki se izvaja z inteligentnim strojem.

3 od 5-ih žensk po 3-eh tretmajih poročajo o vidno manjšem obsegu, bolj gladki in čvrsti koži, manj izraznem celulitu in odličnem počutju.

Obiščite nas. Delujemo v prijaznem, sproščenem in urejenem okolju. Naše storitve so izvedene na najvišji ravni. Pri nas boste zagotovo v dobrih rokah.

Nahajamo se v Ljubljani, Šiška, ob obvoznici.

Pokliči čim prej in se naroči na želen termin:

031 88 88 74

info@delight.si